Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia amenință NATO cu cel de-Al Treilea Război Mondial: 'Rămâne de văzut dacă Europa este pregătită pentru o lungă succesiune de sicrie'

VKontacte
Dmitri Medvedev

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, amenință voalat NATO și Europa cu un posibil război mondial. Medvedev se arată deranjat de faptul că țările din NATO sprijină Ucraina.

„În Europa există o nouă idee nebunească de a trimite niște 'pacificatori' în Ucraina sub auspiciile NATO. Ce părere aveți despre asta?

Țările Alianței continuă să aprovizioneze regimul de la Kiev cu arme, tancuri și alte echipamente militare, așa cum pot. Își trimit instructorii ucigași și mercenarii sângeroși în fiecare zi. Îi susțin, îi laudă și îi pupă din toată inima pe ticăloșii banderitei și le oferă diverse premii și medalii. Iar acum, se presupune că îi vor convinge să nu lupte împotriva Rusiei, îi vor convinge să 'bage baioneta în pământ'.

Băieții din NATO nu sunt doar niște javre golănești, care și-au pierdut lăcomia și obrăznicia. Ei îi iau pe toți ceilalți drept niște idioți nenorociți. Și, rânjind cinic, își oferă serviciile de 'menținere a păcii'.

Adevăratele lor intenții sunt clare - de a stabili pe linia de contact o pace care să le avantajeze de pe o poziție de forță. Să introducă trupele lor de 'menținere a păcii' în Ucraina cu mitraliere și pe tancuri, purtând un fel de căști albastre cu stele galbene. Istoria operațiunilor desfășurate de SUA și aliații săi în diferite regiuni ale lumii arată cum se termină. Tragediile din Coreea, Vietnam, Iugoslavia, Irak, Afganistan și multe țări africane...

Este clar că așa-numitele forțe de menținere a păcii ale NATO vor intra pur și simplu în conflict de partea dușmanilor noștri. Să-și murdărească mâinile în acest sens, aducând situația la un punct de neîntoarcere. Pentru a dezlănțui chiar cel de-al treilea război mondial de care se tem atât de mult în cuvinte.

Este, de asemenea, evident că astfel de 'pacificatori' sunt dușmanii noștri direcți. Lupi în haine de oaie. Ei vor fi o țintă legitimă pentru forțele noastre armate dacă vor fi desfășurați pe linia frontului fără acordul Rusiei, cu arme în mâini și ne vor amenința direct. Și atunci acești 'pacificatori' trebuie distruși fără milă. Ei sunt soldați ai inamicului. Ei sunt combatanți, nu 'scriitori de scrisori'. Și vor fi uciși în cursul ostilităților.

Rămâne de văzut dacă Europa este pregătită pentru o lungă succesiune de sicrie ale 'pacificatorilor' săi”, a spus Medvedev.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.