Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia ar putea lansa o nouă ofensivă după 15 februarie: Rușii trimit din ce în ce mai multe rezerve în regiunea Luhansk, în special echipamente și muniție

Tiwtter
Serhi Haidai

Şeful Administraţiei Militare Regionale Luhansk, Serhi Haidai, susţine că rușii ar putea începe o nouă ofensivă în această regiune est-ucraineană după data de 15 februarie. Până atunci, potrivit lui Haidai, invadatorii ruşi îşi vor pregăti rezerviştii mobilizaţi recent, relatează RBC, potrivit Rador.

Guvernatorul menţionează că rușii trimit din ce în ce mai multe rezerve în regiunea Luhansk, în special echipamente și muniție. De asemenea, invadatorii construiesc în regiune linii de apărare. Totodată, Haidai a remarcat că Federația Rusă finalizează etapa de pregătire a celor recent mobilizați pentru luptele din Ucraina. Totuși, potrivit oficialului ucrainean, "sunt necesare încă două săptămâni pentru ca noii ocupanți să ajungă pe front, pentru a forma unități și pentru a le distribui". Serhi Haidai crede că rușii pot lansa o nouă ofensivă în regiunea Luhansk după 15 februarie. "Adică, după 15 februarie, ne putem aștepta oricând (la o ofensivă - n.r.)" - a subliniat Haidai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.