Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia începe emiterea paşapoartelor de vaccinare

Tass
vaccin corona rusia

Rusia intenţionează să înceapă de luna viitoare emiterea paşapoartelor de vaccinare speciale pentru persoanele care s-au vaccinat împotriva COVID-19, a anunţat marţi ministrul rus al sănătăţii, Mihail Muraşko, potrivit agenţiei Interfax, citată de DPA.

Citește și: Guvernul Cîțu vrea să îngheţe venituri în 2021: indemnizația de hrană, sporuri, prime, salariile profesorilor, pensii de serviciu / LISTA COMPLETĂ

Aceste documente vor fi utile pentru angajare sau călătorii în străinătate. ''Avem în plan ca în ianuarie să poată fi obţinute paşapoartele de vaccinare prin website-ul serviciilor de stat'', a spus ministrul menţionat.

Rusia, ţară unde peste trei milioane din cei circa 145 de milioane de cetăţeni au fost infectaţi cu noul coronavirus, a început campania de vaccinare şi estimează că până la sfârşitul lunii decembrie vor fi deja livrate peste un milion de doze din vaccinul Sputnik V.

Acesta a fost autorizat luni să fie administrat şi persoanelor cu vârste de peste 60 de ani, în urma rezultatelor testelor clinice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.