Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia jubilează pe tema tancurilor Leopard 2 pentru Ucraina: Dmitri Peskov remarcă diviziunea din UE

Ria Novosti
dmitri peskov

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, vorbeşte de o diviziune între statele membre UE privind livrarea de tancuri Leopard în Ucraina.

Peskov a vorbit de o diviziune între statele membre UE privind livrarea de tancuri Leopard în Ucraina, informează Rador.

El crede că disputa din cadrul UE cu privire la o potenţială livrare de tancuri Leopard 2 în Ucraina arată că unele state membre pun sub semnul întrebării implicarea blocului comunitar în Ucraina: "Toate ţările care, într-un fel sau altul, participă direct sau indirect în livrarea de arme care sporesc nivelul tehnologic al Ucrainei poartă responsabilitatea pentru asta. Şi, cel mai important, poporul ucrainean va trebui să plătească pentru toate aceste acţiuni".

Transferul tancurilor Leopard 2 din Polonia în Ucraina este realizabil, conform unei declarații a premierului polonez Mateusz Morawiecki, preluată de Sky News. Aprobarea Germaniei pentru trimiterea tancurilor Leopard 2 în Ucraina are o importanță secundară, deoarece Polonia ar putea trimite aceste echipamente din partea unei coaliții de țări chiar și fără permisiunea germanilor, a declarat premierul polonez Mateusz Morawiecki.

Vezi și: Premierul Poloniei sfidează Germania: Permisiunea lor pentru a trimite tancuri Leopard 2 în Ucraina e secundară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.