Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia nu are resurse pentru a crește amploarea ofensivei în regiunea Lugansk (ISW)

bbc.com
Lugansk Doneţk Zaporijjea Herson ucraina harta

Provocările legate de înlocuirea echipamentelor și rezervele limitate arată o probabilă lipsă de resurse pentru a crește intensitatea ofensivei ruse de iarnă în regiunea Lugansk, a declarat Institutul pentru Studierea Războiului în cea mai recentă actualizare.

„Pierderile de tancuri rusești au fost enorme în acest război, ridicându-se la echivalentul a aproximativ 16 regimente de tancuri, ceea ce probabil împiedică capacitatea Rusiei de a-și reconstitui rapid unitățile de tancuri”, se arată în raport.

Provocările în înlocuirea echipamentelor combinate cu modelul existent de desfășurare rusă sugerează limitări ale posibilei introduceri surprinzătoare de mari rezerve rusești în regiunea Luhansk sau în altă parte.

Grupul de reflecție din D.C. a oferit un exemplu de provocări logistice, susținând că forțele ruse nu sunt în măsură să repare sistemele de rachete antiaeriene S-300 modernizate în apropierea frontului. În schimb, trebuie să le trimită la fabricile de producție din Rusia, potrivit oficialilor militari ucraineni citați în raport.

Pe feb. 19, forțele ruse au asigurat probabil câștiguri în suburbiile de nord a lui Bakhmut și în periferia de est a orașului, potrivit raportului. În februarie. 17, ISW a considerat că este puțin probabil ca Rusia să-și atingă obiectivul de a captura Bakhmut până în 24 februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.