Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia dă vestea cea mare: 'Operațiunea din Ucraina poate fi finalizată în zilele următoare: fie își atinge obiectivele, fie prin negocieri'

rador.ro
Dmitri Peskov

Secretarul de presă al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov, nu a exclus ca războiul din Ucraina să se încheie în viitorul apropiat.

"Sperăm că în zilele următoare, în viitorul apropiat, această operațiune fie își va atinge obiectivele, fie o vom finaliza prin negocieri între delegațiile rusă și ucraineană", a declarat Peskov într-un interviu acordat postului britanic de televiziune Sky News.

El a menționat că este de părere că războiul poate fi finalizat prin negocieri, dar acest lucru va depinde de poziția delegației ucrainene, precum și de "cât de pregătiți vor fi să accepte condițiile Rusiei".

"Ne interesează o anchetă cu adevărat obiectivă a posibilelor infracțiuni. Vrem să înțelegem care pot fi formatele unei astfel de investigații", a spus el într-un interviu pentru Sky News.

Răspunzând la întrebarea dacă o astfel de activitate este permisă la Curtea Penală Internațională, Peskov a reamintit că Federația Rusă nu participă la activitățile acestui for.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.