Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șef din serviciul secret al armatei ucrainene susține că rușii au consumat peste jumătate din stocul de rachete: Toamna va fi decisivă

Navy Recognition
Kalibr racheta

Un reprezentant al Direcției de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei susține că Rusia a pierdut până acum mai mult de 55% din rachete. Potrivit acestuia, toamna va decide soarta războiului.

Skibitski: Rusia a pierdut peste 55% din rachete. Toamna va fi decisivă

Declarațiile au fost făcute de Vadim Skibitski, reprezentant al Direcției de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, într-un interviu pentru RBK Ucraina.

Potrivit estimărilor armatei ucrainene, Rusia mai are în prezent „cel mult 45% din rachetele pe care le avea înainte de începerea războiului”, spune Skibitski.

Rusia are dificultăți cu rachetele sale Kalibr și mai are doar „aproximativ 20% sau chiar mai puțin” din rachetele sale balistice Iskander.

Potrivit lui Vadim Skibitski, perioada iernii va fi dificilă, iar soarta războiului se va decide în această toamnă. "Sperăm că planurile pe care le avem vor avea succes. Vom da peste cap planurile Rusiei privind regiunea Donețk", a spus Vadim Skibitski.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.