Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia reacționează la cererea Ucrainei de aderare la NATO: 'Sună ca o invitație adresată Alianței de a intra într-un conflict militar direct. Rusia nu blufează'

nato rusia cioburi

Declarația lui Volodimir Zelenski cu privire la cererea Kievului de aderare accelerată la NATO sună ca o invitație directă pentru alianță de a intra într-un conflict militar cu Rusia, a declarat vineri șeful comisiei pentru afaceri internaționale din Duma de Stat, Leonid Sluțki.

Anterior, Zelenski a declarat că Ucraina a depus o cerere de aderare la NATO în regim accelerat. El a mai spus că Ucraina nu va purta nicio negociere cu Rusia cât timp Vladimir Putin este președinte.

"Declarația lui Zelenski despre cererea rapidă a Ucrainei de aderare la NATO sună ca o invitație adresată Alianței de a intra într-un conflict militar direct cu Rusia. Adică, să intre în confruntare cu principalele puteri nucleare", a declarat Sluțki pe canalul său de Telegram, potrivit agenției ruse Ria Novosti.

Parlamentarul a mai menționat că Zelenski "a refuzat în zadar să nu asculte discursul președintelui rus Vladimir Putin", deoarece singura cale acum pentru Kiev este să depună armele și să revină la masa negocierilor, iar atunci "fluxul de victime ale regimului de la Kiev" va fi oprit.

"Și stăpânii occidentali ai Kievului ar trebui să cântărească și ei lucrurile. Sper că înțeleg unde pot duce "dorințele" marionetelor lor de la Kiev în situația de astăzi. Noi i-am avertizat, Rusia nu blufează", a mai declarat deputatul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.