Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia se pregătește de luptă - Noile sisteme de rachete hipersonice vor intra în dotarea Forţelor Strategice de Rachete Ruse

s-400 rachete

Forţele Strategice de Rachete Ruse (RVSN) vor primi aproximativ 100 de piese noi de armament până la sfârşitul anului 2018, a anunţat luni comandantul RVSN, Serghei Karakaev, informează Xinhua preluată de Agerpres.

Într-un interviu acordat ziarului Krasnaia Zvezda, Karakaev a declarat că sistemele de rachete Yars sunt incluse în noile piese de armament.

SURSE - Crin Antonescu dă fiori reci PNL: 'Îl punem pe liste pe arhitectul USL?'

Potrivit lui Karakaev, Divizia Dombarovski va fi prima în Rusia ce va fi înarmată cu noile sisteme de rachete hipersonice Avangard în 2019.

În cadrul programului de armament finanţat de stat, cea mai avansată rachetă balistică intercontinentală Sarmat urmează a fi desfăşurată în regimentele de rachete ale diviziei Ujur în 2021, a spus Karakaev.

În discursul său anual la Adunarea Federală din 1 martie, preşedintele Vladimir Putin a declarat că Rusia şi-a modernizat arsenalul strategic ca răspuns la desfăşurarea globală a sistemelor de apărare antirachetă ale Statelor Unite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.