Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Crin Antonescu dă fiori reci PNL: 'Îl punem pe liste pe arhitectul USL?'

Crin Antonescu

Liberalii așteaptă rezultatele unui sondaj de opinie la nivel național pentru a stabili dacă fostul președinte liberal Crin Antonescu va prinde un loc eligibil pe lista candidaților la alegerile europarlamentare din 2019, au spus surse liberale pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Potrivit surselor citate, liberalii și-l doresc liste pe Crin Antonescu dar vor să se asigure că acesta nu reprezintă o vulnerabilitate pentru partid.

„Nu știm dacă Crin pupă lista. Noi ne luptăm de dimineața până seara cu PSD să arătăm că nu facem blat cu ei și îl punem pe liste pe arhitectul USL? În primul rând asta e problema, riscul că tot efortul de a lupta cu PSD în ultimul an și jumătate ar putea să dispară”, au spus sursele citate.

Liberalii au realizat un sondaj de opinie la nivel național, cu intervievați din fiecare județ, sondaj în care au testat „liderii locali și personalitățile naționale”. Surse din partid spun că de acest sondaj va depinde lista finală a PNL la europarlamentare.

„Trebuie să vedem rezultatele din sondajul de opinie. Dacă lumea îl înjură în teritoriu, nu poți să-l pui pe liste”, mai spus sursele citate despre candidatura lui Crin Antonescu.

O decizie finală va fi luată în PNL după Anul Nou.

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat în weekend, la Digi24, că nicio candidatură nu este „bătută în cuie”.

”Şi-a depus candidatura şi dl. Antonescu, dar aş dori să discutăm despre lista de candidaturi după ce se finalizează procedura de desemnare a candidaţilor. Până atunci, există 49 de candidaţi înscrişi în listă, despre care nu mă voi referi. Fiecare are şansa lui şi merită ca această şansă fie evaluată în mod obiectiv, în funcţie de criteriile stabilite”, a spus Orban, citat de Mediafax.

Întrebat de realizator dacă există vreo candidatură ”bătută în cuie”, preşedintele PNL a răspuns negativ.

Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat, pe 18 septembrie, pentru MEDIAFAX, că şi-a depus documentaţia pentru o candidatură pe listele partidului la alegerile europarlamentare din 2019.

Citește și: Solicitare în PREMIERĂ după discuțiile despre amnistie și grațiere: Klaus Iohannis îi cere Vioricăi Dăncilă să-i trimită agenda fiecărei ședințe a Guvernului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.