Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia suferă pierderi grele în regiunea Zaporojie (Ivan Fedorov)

Twitter Nexta
zaporojie

Pe teritoriul regiunii ucrainene Zaporijjia, parţială ocupată de ruşi, are loc o rotaţie a forțelor invadatoare, menită să refacă numărul de soldați, din cauza pierderilor suferite - susține primarul orașului Melitopol, Ivan Fedorov, conform Rador.

Potrivit acestuia, "ruşii mobilizați se întorc în Rusia fie în saci negri, adică morţi, fie merg să se 'odihnească' în spitale".

Primarul menţionează că, în ​​regiunea Zaporijjia, ruşii aduc din ce în ce mai multă "carne" proaspătă, precum și supraveghetori ai marionetelor locale ale Kremlinului.

"Gauleiter-ul zonei ocupate a regiunii Zaporijjia, Balițki (Evhen Baliţki, fost deputat ucrainean numit de ruşi "duvernator" al regiunii Zaporijjia, n.r.), are deja doi adjuncţi. Dacă înainte i-a fost repartizat un supraveghetor de la Celeabinsk, acum, al un doliea a fost trimis din orașul Krasnoiarsk" - a scris Fedorov pe Telegram.

Primarul a adăugat că civilii refuză să coopereze cu ocupanții, chiar și atunci când aceştia le promit funcţii "prestigioase".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.