Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia susţine că aproximativ 8.000 de refugiaţi din Ucraina au intrat pe teritoriul său în ultimele 24 de ore

REFUGEES refugiati
900 de refugiaţi din estul Ucrainei în ultimele 24 de ore, a declarat joi delegatul rus pentru drepturile copilului Pavel Astahov, citat de agenţia de presă Ria Novosti.


'7.925 de rezidenţi ucraineni, inclusiv copii, au intrat pe teritoriul regiunii Rostov pe Don în ultimele 24 de ore', a indicat oficialul rus, pe contul său pe Instagram.


Potrivit acestuia, regiunea Rostov, limitrofă Ucrainei, şi-a epuizat toate posibilităţile de a oferi găzduire refugiaţilor din ţara vecină.



Autorităţile regionale au anunţat anterior că aproximativ 70.000 de cetăţeni ucraineni au intrat pe teritoriul rus începând cu 15 aprilie, la două zile după ce a fost declanşată operaţiunea special în sud-estul Ucrainei.


Secretarul general al Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE), Lamberto Zannier, care a efectuat joi o vizită de lucru într-o tabără de refugiaţi ucraineni din Rostov, a subliniat necesitatea implicării Comisiei ONU în scopul de a veni în ajutor persoanelor care au fugit din zona de violenţe din sud-estul Ucrainei.


OSCE încearcă să găsească o soluţie la conflictul din Ucraina, a asigurat Zannier, subliniind că pentru aceasta este nevoie ca ambele tabere să depună armele, potrivit agenţiei ruse de presă.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.