Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia va relua unele zboruri internaţionale de la 1 august

Aeroflot

Rusia intenţionează să reia unele zboruri internaţionale de la 1 august, a anunţat vineri vicepremierul Tatiana Golikova, dar lista iniţială a destinaţiilor va fi limitată la Tanzania, Turcia şi Regatul Unit, relatează Reuters potrivit Agerpres.

Zborurile internaţionale au fost suspendate pe 30 martie după impunerea de măsuri de carantină pentru a limita răspândirea noului coronavirus, cu care s-au infectat până acum peste 800.000 de oameni în Rusia.

Golikova a spus că numărul în scădere de infecţii cu Sars-CoV-2 a permis Rusiei să reia zborurile de pe aeroporturile din Moscova, Sankt Petersburg şi Rostov-pe-Don.

Ea a precizat că de la 1 august vor fi reluate zborurile spre capitala britanică Londra, oraşele turceşti Istanbul şi Ankara, respectiv insula Zanzibar din Tanzania. Mai multe destinaţii de vacanţă din Turcia vor fi adăugate pe listă de la 10 august, a spus Golikova.

Ea a adăugat că Rusia se va asigura că reluarea zborurilor "nu va duce la o nouă apariţie de cazuri importate de coronavirus pe teritoriul rus".

Rusia continuă să înregistreze mii de noi cazuri de COVID-19 pe zi. Bilanţul naţional al îmbolnăvirilor este de 800.849, al patrulea cel mai mare din lume, iar numărul deceselor înregistrate este de 13.046

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.