Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia vrea să intre în era modernă a războiului: anunțul care ar putea schimba total strategia de atac a Ucrainei

defenseromania.ro
drone

Rusia anunță începerea producției la noi mijloace de combatere a dronelor. Totul are loc în contextul în care în războiul din Ucraina dronele au fost extrem de utilizate pe câmpul de luptă.

"În termen de una până la două luni, este planificată finalizarea testelor de stat și trecerea la producția în masă a unei generații fundamental noi de aviație și sisteme de război electronic de la sol și lupta împotriva vehiculelor aeriene fără pilot", a declarat compania rusă de stat Rostec, titrează TASS.

Corporația de stat a clarificat faptul că întreprinderile Rostec produc echipamente de război electronic terestru, aerian și maritim, echipamente de identificare de stat, precum și echipamente de măsurare cu scop special și multe altele.

Progresele înregistrate de dronele din Ucraina au accelerat o tendință tehnologică anticipată de mult timp, care ar putea aduce în curând pe câmpul de luptă primii roboți de luptă complet autonomi din lume, inaugurând o nouă eră a războiului.

Anunțul Rostec este cu atât mai interesant cu cât două drone ucrainene au fost doborâte recent deasupra portului Sevastopol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.