Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia vrea un război de durată în Ucraina! Putin: 'Nu ne grăbim să încheiem operațiunea! Preluăm treptat controlul!'

Interfax
Vladimir Putin

Președintele rus Vladimir Putin a declarat, vineri, că întâlnirea sa cu președintele chinez Xi Jinping din ziua precedentă, la summitul Organizației de Cooperare de la Shanghai din Uzbekistan, a fost "normală".

Adresându-se reporterilor după summit, Putin a spus că a discutat despre măsurile de stimulare a comerțului dintre Rusia şi China în timpul întâlnirii sale cu Xi, ale cărui "preocupări" cu privire la războiul din Ucraina liderul rus le-a recunoscut public pentru prima dată în timpul sesiunii.

Putin a mai spus că Rusia nu se grăbește să-și încheie "operațiunea militară specială" din Ucraina și că preia treptat controlul asupra teritoriului ucrainean, relatează Rador.

Președintele rus a mai cerut vineri şi soluționarea problemelor rămase pentru exporturile de îngrășăminte rusești și eliminarea restricțiilor privind exporturile de îngrășăminte din Belarus, generate de sancțiunile occidentale.

Exportatorii ruși de îngrășăminte se confruntă cu probleme cu transportul de mărfuri și asigurări, le-a spus dl Putin jurnaliştilor. Președintele a anunţat că nu a decis încă dacă va participa personal la summitul G20 din Indonezia, în luna noiembrie. Cu toate acestea, Putin a declarat că Rusia va fi reprezentată la întâlnire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.