Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii au lovit puternic Odesa - Mai multe clădiri au luat foc după ce au fost atacate cu drone

El Pais
Odesa atac

Mai multe clădiri rezidențiale din Odesa au luat foc după ce au fost atacate cu drone lansate de ruși. Atacul a avut loc în noaptea de luni spre marți. Drone au fost interceptate și în alte regiuni ale Ucrainei, notează Mediafax.

Rușii au lansat un atac cu drone asupra Ucrainei care a vizat mai multe regiuni, inclusiv capitala Kiev, potrivit Reuters. Forțele aeriene ucrainene au anunțat că au fost 16 drone și două rachete balistice Iskander cu rază scurtă de acțiune.

Sistemele de apărare aeriană au distrus 15 drone în regiunile Odesa, Kiev, Nikolaiev și Cherkasy, au transmis militarii pe Telegram. Ei nu au spus ce s-a întâmplat cu rachetele.

Toate dronele lansate spre Kiev au fost distruse, a declarat Serhiy Popko, șeful administrației militare a capitalei, adăugând că nu au fost raportate pagube sau victime în urma atacului.

Tot pe Telegram, guvernatorul din Nikolaiev, Vitaly Kim, a anunțat că epava de la o dronă doborâtă a deteriorat o clădire comercială.

Atacul a făcut pagube și răniți la Odesa. Mai multe clădiri rezidențiale din oraș au fost avariate și au luat foc, a declarat guvernatorul regiunii Odesa, Oleh Kiper. Cel puțin șapte persoane au fost rănite, pe listă fiind și doi copii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.