Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii au stins incendiu declanșat în sala de concerte în care peste 60 de oameni au fost uciși într-un atentat terorist al ISIS

atentat moscova

Incendiul care a urmat unui atac mortal într-o sală de concerte de lângă Moscova a fost "practic limitat", a informat sâmbătă guvernatorul capitalei ruse, citat de AFP.

"Mai rămân câteva focare, dar incendiul a fost practic limitat. Salvatorii au putut intra în sală", a declarat guvernatorul Andrei Vorobiov pe Telegram.

Citește și: VIDEO Prima reacție a lui Vladimir Putin, după ce cel puțin 60 de oameni au fost uciși în atentatul din sala de concert

Peste 60 de oameni au fost ucişi şi 115 răniţi în momentul în care bărbaţi înarmaţi şi îmbrăcaţi în uniforme de camuflaj au deschis vineri focul asupra mulţimii la un concert desfăşurat la sala Crocus City Hall de lângă Moscova, a anunţat Comitetul de anchetă, scrie agerpres.ro.

Gruparea sunită militantă Stat Islamic - care nu este la primul atac împotriva Rusiei - a revendicat vineri, pe canalul de Telegram al grupului, responsabilitatea pentru masacru.

Citește și: ISIS a revendicat atentatul de lângă Moscova, soldat cu cel puțin 40 de morți

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.