Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii mai fac un pas în față și intră în orașul Seversk: 'În câteva zile o să fie liber'

război, mariupol, ucraina, rusia, armată, soldați

Forțele Republicii Populare Lugansk și ale Rusiei au intrat în orașul Seversk, iar în următoarele două zile poate fi eliberat, transmite TASS

"Vești bune: trupele noastre au intrat cu succes în limitele orașului Seversk (n. r.: oraș din Republica Populară Donețk, temporar sub controlul forțelor armate ale Ucrainei) și i-au forțat pe ucraineni să fugă în direcții diferite. Se pare că în câteva zile Seversk va fi liber", a spus ministrul adjunct al Afacerilor Interne al auto proclamatei republici Lugansk, Vitaly Kiselev, pentru sursa citată.

Șeful Republicii Populare Donețk, Denis Pușlin, a declarat miercuri că unitățile forțelor pro-ruse desfășoară o ofensivă în patru direcții pe pozițiile armatei ucrainene în Donețk, inclusiv Seversk.

Guvernatorul din Donețk, Pavlo Kyrylenko, a declarat că forțele rusești "bombardează în mod constant întregul teritoriu liber al regiunii Donețk cu districtul Bakhmut suferind cel mai mult".

Potrivit lui Kyrylenko, o persoană a murit și alte cinci au fost rănite în acest oraș, care a fost în mare parte evacuat.

Vezi și: VIDEO – Rușii atacă masiv orașul Bakhmut: cerul este luminat de rachete trase în rafală de soldații lui Putin .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.