Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii nu vor mai putea folosi nici Spotify

dancingastronaut.com
spotify

Platforma de streaming muzical Spotify se retrage din Rusia din cauza noilor legi emise de Kremlin privind companiile media. Decizia vine în contextul în care Instagram, YouTube, Google, Facebook și Twitter nu mai pot fi accesate din Rusia.

Materialele publicate considerate „știri false” despre invazia Rusiei în Ucraina ar putea duce la pedepse cu închisoarea, conform noilor reguli, scrie BBC. Într-o declarație trimisă presei, Spotify a afirmat că normele „restricționează și mai mult accesul la informații, elimină libertatea de exprimare și incriminează anumite tipuri de știri, pun în pericol siguranța angajaților Spotify și, posibil, chiar și a ascultătorilor noștri”.

„După ce am analizat cu atenție opțiunile noastre și circumstanțele actuale, am ajuns la decizia dificilă de a ne suspenda complet serviciile în Rusia”, mai arată compania.

Astfel, Spotify este ultima dintr-o listă lungă de companii internaționale importante care se retrag din Rusia, printre care McDonald's, Starbucks, Apple, Samsung și multe altele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.