Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii susțin că au dat lovituri dure ucrainenilor pe front: 'Inamicul suferă pierderi semnificative în toate direcțiile'

Agerpres - Reuters
Igor Konaşenkov

Armata rusă susține că partea ucraineană suferă pierderi semnificative „în toate direcțiile”.

„Inamicul suferă pierderi semnificative în toate direcțiile. În zonele așezărilor Verkhnekamenka și Zolotarevka, trei batalioane ale brigăzilor 10 de asalt montan și 72 de brigăzi mecanizate au pierdut mai mult de 50% din efective în doar o zi de luptă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Konașenkov, în cadrul unui briefing sâmbătă.

„În zona așezării Artemovsk, armele de înaltă precizie ale Forțelor Aerospațiale au atacat locația temporară a batalionului 1 al brigăzii 30 mecanizate. Până la 120 de militari ucraineni și aproximativ 15 unități de echipament militar au fost distruse”, a declarat el.

Potrivit lui Konashenkov, loviturile aeriene rusești au lovit baza temporară de depozitare a armelor și echipamentelor militare a brigăzii a 10-a de asalt montan, situată pe teritoriul unei fabrici de tractoare din Harkov.

„Au fost distruse până la 30 de persoane și 10 vehicule și vehicule blindate”, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.