Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusoaica Maria Șarapova a fost eliminată de principala favorită, Angelique Kerber, în optimile de finală ale turneului de la Mallorca

www.prosport.ro
Maria Șarapova

Maria Șarapova (85 WTA) a fost eliminată, joi, în optimile de finală ale turneului de la Mallorca, după ce a pierdut în fața principalei favorite, Angelique Kerber (6 WTA), scor 2-6, 3-6, anunță MEDIAFAX.

"Mașa" nu a reușit să producă surpriza în optimile turneului de la Mallorca și a pierdut contra sportivei din Germania. Kerber s-a impus cu 6-2, 6-3, după o oră și 30 de minute de joc, iar în faza următoare va întâlni câștigătoarea din partida Paula Badosa Gilbert (132 WTA) - Caroline Garcia (23 WTA).

Citește și: USR-PLUS se cutremură! Dezvăluirea care dinamitează Alianța 2020

Șarapova a primit un wild card la Mallorca, rusoaica revenind pe terenul de tenis după aproape șase luni de pauză. Perioada de inactivitate a fost cauzată de o accidentare la umăr a fostului lider din circuitul WTA.

Citește și: Afacerile cu statul ale USR-istului acuzat de trădare! Finanțări anuale pentru unul dintre ‘băieții deștepți’ ai Guvernului Cioloș

Maria Şarapova a cucerit de-a lungul carierei 36 de trofee. Dintre acestea, cinci sunt de Mare Şlem (unul la Australian Open, două la Roland Garros şi câte unul la Wimbledon şi US Open).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.