Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a afișat programul lunii august a televiziunilor din portofoliul Warner Bros

wikipedia

Televiziunile din portofoliul Warner Bros. Discovery au pregătit în august un meniu complet. Eurosport prezintă ultimul turneu de Grand Slam al anului, HGTV vine cu idei de renovare potrivite pentru sezonul cald şi nu numai. Discovery oferă idei şi inspiraţie pentru o vară aventuroasă, TLC spune poveşti incredibile, Warner TV aduce producţii clasice iar HBO şi Cinemax difuzează filme de neratat.

Eurosport

Luna aceasta începe US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, care se vede în direct şi în exclusivitate la Eurosport 1 şi Eurosport 2. Va fi un turneu cu multă adrenalină, dar şi noutăţi, pentru că US Open a anunţat că VAR, tehnologia de asistenţă video - folosită deja în mai multe sporturi ca fotbal, handbal, hochei sau rugby, va ajuta din acest an şi arbitrii de scaun în a lua cele mai bune decizii la mingi controversate. Începând de pe 28 august, Eurosport aduce fiecare meci live la TV şi în aplicaţie, iar eurosport.ro oferă cele mai noi ştiri şi interviuri, conform news.ro

TLC

„Vieţi incredibile” debutează pe 10 august, la ora 22:00, şi spune poveştile unor persoane din întreaga lume, care suferă de boli rare, dar sunt determinaţi să-şi trăiască viaţa la maximum. Iar din categoria poveşti impresionante, „Viaţa cu 14 copii” vine cu sezonul 3, în care familia Derrico se confruntă cu noi probleme, odată ce copiii sunt acum mai mari.

 

Discovery

Pe 3 august, de la ora 21.00, noua emisiune „Van Go” debutează la Discovery cu tot felul de idei care v-ar putea inspira pentru o afacere de familie. Test de supravieţuire: Până la ultimul om continuă în august (7 august, 22:00) şi aduce cea mai grea luptă pentru 100.000 de dolari din Africa de Sud! Experţi în supravieţuire sunt testaţi, în timp ce trebuie să facă rost de mâncare, apă, foc şi acoperiş, pe parcursul a 45 de zile.

Warner TV

Warner TV a programat pentru serile de miercuri din luna august producţii clasice moderne: dramă, comedie biografică şi thriller SF, multipremiate, aclamate de critici şi de public. „Misiuni periculoase” („The Hurt Locker”), „Lupul de pe Wall Street” („The Wolf of Wall Street”) şi „Dincolo de limite” („Limitless”), care au distribuţii impresionante, vor fi difuzate miercurea, de la ora 21.00.

HGTV

Pe 22 august, de la ora 23.00, HGTV aduce premiera emisiunii „Oraş mic, potenţial mare”. Un agent imobiliar şi un constructor lucrează intens să renoveze şi redecoreze case accesibile la preţ, ca să fie pe gustul clienţilor. Proiecte profitabile pe plajă revine cu sezonul 3 pe 10 august de la 23.00, iar „Cine m-a pus să-mi iau casa asta?” aduce sezonul 2 pe 22 august de la 22.00. „Barbie Dreamhouse: Provocarea” continuă în august.

HBO

Naomi Ackie o interpretează pe Whitney Houston, într-o celebrare emoţionantă a vieţii şi muzicii uneia dintre cele mai talentate cântăreţe din toate timpurile, creând un portret îndrăzneţ al femeii complexe din spatele vocii legendare. „Whitney Houston: I wanna dance with somebody” va fi la HBO pe 27 august, la ora 20.00. Printre celelalte titluri de la televiziunea HBO se numără „Liga asasinilor” (4 august, 21:45), „Momentul victoriei: Ascensiunea dinastiei Lakers” (7 august, 20:00), „Batman” şi „Superman: Lupta superfiilor” (26 august, 18:35), „Şi dragostea unde este?” (17 august, 21:00) şi multe altele.

Cinemax

Cinemax 1 aduce producţii noi, dar şi filme clasice. „Fiica eternă” (6 august, 21:00) prezintă relaţia fragilă dintre o mamă şi o fiică, într-un conac vechi al familiei. Cu o interpretare emoţionantă din partea Tildei Swinton, cel mai recent film al apreciatei regizoare Joanna Hogg e o explorare genială şi captivantă a relaţiilor părinteşti şi a lucrurilor pe care le lăsăm în urmă. Tot Cinemax 1 aduce în august 2 seri dedicate lui Jack Nicholson, cu „Strălucirea” (19 august, la ora 21:00) şi „Lupul” (26 august, de la ora 21:00).

La Cinemax 2 vine producţia românească „Spre Nord” (26 august, 21:30), bazat pe o poveste adevărată. În timp ce se află pe puntea unui vas transatlantic, Joel, un marinar filipinez religios, îl descoperă pe Dumitru, un pasager clandestin român, ascuns între nişte containere. Dac-o să fie văzut de ofiţerii taiwanezi care conduc vasul, Dumitru riscă să fie aruncat peste bord. Joel decide să-l ascundă, ca semn de recunoştinţă faţă de Dumnezeu. În scurt timp însă, începe un jos periculos de-a şoarecele şi pisica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.