Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat averea completă a lui Dan Voiculescu

Dan Voiculescu are de ispășit 10 ani de închisoare după condamnarea de anul trecut din Dosarul ICA. Tot atunci, judecătorii au dispus și recuperarea a 60 de milioane de euro de la fostul lider al PC. Magistrații au bănuit că Voiculescu ar avea o parte din avere ascunsă în străinătate, așa că au solicitat efectuarea unor investigații.

Dan Voiculescu publică pe blogul personal date despre averea sa.

A trecut aproape un an de cand institutiile nationale si internationale cauta, la solicitarea Cameliei Bogdan, o eventuala avere a mea ascunsa sau nedeclarata.

Am anuntat inca din luna august a anului trecut ca voi solicita rezultatele acestor cercetari extraordinare pentru a le pune la dispozitia opiniei publice.

Oficiul corespondent din Cipru a confirmat pentru instantele din Romania ceea ce spun de ani de zile: ”cat despre proprietati sau alte bunuri detinute, autoritatile din Cipru nu au identificat niciuna dintre persoanele fizice mentionate (n.r. Camelia Voiculescu, Corina Voiculescu si Dan Voiculescu) ca proprietari de bunuri mobile sau imobile pe teritoriul Ciprului”.

Public aici raspunsul primit din Cipru:

content-image

content-image

Acum, ultimul raspuns primit de la Tribunalul Bucuresti dovedeste faptul ca, in urma cercetarilor extraordinare dispuse de Camelia Bogdan tuturor institutiilor cu atributii in domeniu din Romania, din Europa, din lume, nu au fost identificate alte bunuri care sa-mi apartina mie sau fiicelor mele si nu exista alte informatii in plus fata de raspunsul primit din Cipru.

Vedeti aici solicitarea mea si raspunsul primit de la Tribunalul Bucuresti.

content-image

Credeti ca mai poate astazi cineva sa mai creada sau sa mai sustina aceasta constructie mincinoasa care a capatat proportii fabuloase in timp si care i-a determinat, pe unii dintre voi, sa se indoiasca de mine? S-a daramat oare astazi mitul averii lui Voiculescu?

Constructia acestei imagini negative, realizata de Traian Basescu si camarila sa, a durat 10 ani. Acum Basescu nu mai este, dar imaginea a ramas.

Asa cum am mai spus, pentru mine este foarte important ca oamenii sa ma cunoasca asa cum sunt si nu asa cum m-au prezentat adversarii mei politici in serialul “Defaimarea lui Voiculescu”, regizat de Basescu.

Motiv pentru care va provoc la un dialog, aici.

Mi-ar placea sa aflu care va sunt curiozitatile in legatura cu persoana mea, ce ati dori sa aflati de la mine. Eu ma angajez sa va raspund si chiar sa transform aceste intrebari, de ce nu? – in guest post-uri.

De asemenea, astept opiniile voastre cu privire la ceea ce credeti ca ar trebui sa ar trebui sa fac astfel incat lumea sa ma perceapa asa cum sunt.”, scrie Voiculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.