Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat! Când și unde s-a produs accidentul în care a fost implicată Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dragnea Irina Tanase

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că maşina cu care a fost la mare este împrumutată de la fiul său, deoarece maşina sa a fost implicată într-un accident rutier, la volan aflându-se iubita sa, Irina Tănase.

Citește și: CCR a DECIS: când se judecă soarta Laurei Codruța Kovesi, după sesizarea Guvernului

“Am văzut tot felul de detectivi, unii pârâţi, vai de mama lor, mă iertaţi că vorbesc aşa. Am văzut şi o domnişoară care umblă liberă prin Teleorman, care a făcut o mare analiză şi o mare investigaţie. Maşina nu e a firmei unde este acţionar fiul meu, este a lui personală. Maşina mea a fost accidentată grav acum o perioadă, cu Irina, mulţumesc lui Dunezeu că a scăpat şi a fost avariată grav, este acum reparată, este încă în service. Este vorba despre maşina pe care o am în declaraţia de avere, (BMW – n.r.) X5, pe care am moştenit-o de la fratele meu. În ceea ce priveşte ITP-ul - am înţeles că nu e - fiul meu să primească amendă, să se înveţe minte. L-am rugat să-mi împrumute maşina, mi-a împrumutat-o, îi mulţumesc foarte mult, şi eu i-am împrumutat când el încă nu avea maşină, m-am dus la mare şi am venit”, a spus Liviu Dragnea.

Conform surselor citate de Antena 3, accidentul în care a fost implicată Irina Tănase s-a produs în toamna anului trecut. Accidentul a avut loc la ieșirea din București spre Alexandria.

Un șofer nu i-a acordat prioritate Irinei Tănase și a lovit în plin BMW-ul lui Liviu Dragnea. După acest accident, mașina a fost grav afectată, iar Irina Tănase a scăpat ca prin urechile acului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.