Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat cine este jandarmul care i-a rupt cu bătaia pe bărbații recalcitranți de la Costinești/ Video

Captură video
bataie plaja costinesti politisti turisti

Scandalul de la Costinești, în urma căruia un jandarm a bătut de unul singur mai mulți bărbați recalcitranți, a devenit viral pe rețelele de socializare.

Citește și: Jandarmul care i-a bătut pe bărbații recalcitranți de la Costinești este viral pe rețele: Oamenii îl felicită masiv

Conform unor surse din cadrul MAI, citate de Gândul, jandarmul are pregătire militară și a fost timp de 10 ani soldat de elită în Legiunea Străină.

De asemenea, în tinerețe acesta a fost rugbyst la Mangalia și era unul dintre cei mai buni în activitatea sa.

Date fiind aceste informații este mai ușor de înțeles de ce jandarmul a reușit să pună la pământ, de unul singur, mai mulți bărbați recalcitranți.

Întregul scandal de la Costinești a început între două grupuri de bărbați. În momentul în care polițiștii și jandarmii au intervenit, aceștia au devenit agresivi cu forțele de ordine, moment în care jandarmul a luat atitudine și i-a bătut măr pe toți scandalagii.

Jandarmul este anchetat de către superiori

Jandarmeria Constanța îl anchetează pe jandarm pentru a vedea dacă a respectat procedurile.

„În timpul intervenției în stațiunea Costinești, jandarmii s-au confruntat cu situații tensionate, în care au fost expuși la comportamente agresive și injurii repetate din partea persoanelor implicate în conflict.

Menționăm faptul că Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța va examina atent imaginile pentru a evalua modul în care s-a acționat și va lua măsuri de verificare a tuturor aspectelor legate de modul de intervenție.

În situația în care vor fi constatate abateri de la normele legale, acestea vor fi supuse sancțiunilor prevăzute de regulamentele militare”, a transmis Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța, conform replicaonline.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.