Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat cine sunt victimele atacului din Germania. Steag al ISIS, găsit în camera atacatorului

Patru persoane au fost rănite, dintre care două sunt în stare gravă, în urma unui atac într-un tren din Germania, comis de un refugiat afgan de 17 ani, cu un cuţit şi un topor. Cele patru victime sunt membri ai unei familii din Hong Kong, oraş semiautonom din sudul Chinei.

Departamentul de imigraţie din Wuerzburg a informat că a oferit asistenţă familiei în urma atacului. Poliţia din oraş l-a împuşcat mortal pe atacator. Autorităţile au anunţat că trei persoane au suferit răni serioase, o persoane are răni uşoare, iar 14 persoane au primit asistenţă medicală din cauza şocului suferit, potrivit AP.

Vezi şi: ATACATORUL din Germania a fost împușcat de poliție. Cine este acesta

Publicaţia "The South China Morning Post" relatează că membrii familiei care au fost răniţi sunt un bărbat de 62 de ani, o femeie de 58 de ani, fiica lor de 27 de ani şi iubitul ei de 31 de ani. Un al cincilea membru al familiei, un tânăr de 17 ani, nu a fost rănit, mai scrie ziarul chinez, fără să citeze vreo sursă.

Autorităţile din Hong Kong au condamnat atacul şi au asigurat victimele şi familia lor de tot suportul necesar. Un reprezentant diplomatic din Berlin i-a vizitat pe cei răniţi.

Pe de altă parte, agenţiile de presă internaţionale anunţă că un steag al Statului Islamic a fost găsit în camera în care locui refugiatul afgan de 17 ani, atacatorul de luni seara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.