Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat! Jurații Chefi la Cuțite pregătesc în secret un show culinar de senzație la un alt post tv. Unde se duc cei trei

instagram.com
chefi la cutite

La numai câteva zile după ce Antena 1 a anunțat că cei trei jurați nu vor mai face parte din proiectul “Chefi la Cuțite”, în presă a ieșit informația că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu ar fi avut întâlniri în secret cu Pro TV, televiziune la care s-au și lansat, de altfel. Ei ar urma să fie protagoniștii unui nou show culinar de senzație.

Potrivit Cancan.ro, adevăratele motive care ar fi stat în spatele deciziei uluitoare a celor trei chefi de a refuza să participe la înregistrările următorului sezon Chefi la cuțite, sunt acelea că ei ar urma să revină la postul de televiziune care i-a consacrat, Pro TV.

Informația apare la numai câteva luni după ce sursa citată anunța faptul că Mona Segall - producătorul emisiunii culinare -  este intens curtată de postul din Pache Protopopescu și că ar urma să revină în primăvara anului viitor.

„Nimeni nu pleacă atunci când se află în vârful muntelui, mai ales că ei au un contract extrem de strict, cu clauze contractuale uriașe. Da, cei trei chefi ar fi avut discuții cu PRO TV, într-o perioadă în care mai mulți membri ai echipei erau curtați de același post, care plănuia să aducă înapoi “În barcă”, chiar echipa care a plecat în 2014 de la Pro pentru a merge la Antene. Numai că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

Dăcă în urmă cu 9 ani, ei au fost un grup unit și nimic nu i-a putut întoarce din drum, iată că de data aceasta, câțiva au decis să rămână la Antena 1. Nu același lucru s-a întâmplat cu cei trei chefi, care au decis să meargă pe un drum separat. Dar împreună, mereu împreună, pentru că fiecare dintre ei este conștient de faptul că aceasta este rețeta perfectă a succesului lor.

Poate că întreaga poveste pare o trădare la adresa Monei Segall, dar fiecare întâmplare are două sau mai multe povești. Până acum s-a spus numai una. Nimeni nu a trădat pe nimeni, până la urmă este vorba despre un business”, au mărturisit surse avizate.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.