Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat numele celor doi frați care au pus la cale atentatele din Sri Lanka: Tatăl lor, un celebru milionar, a fost REȚINUT

sri lanka

Doi dintre autorii atacurilor sinucigașe de duminică din Sri Lanka erau fiii unui cunoscut om de afaceri din Colombo, iar acesta din urmă a fost reținut de către autorități, potrivit CNN, potrivit mediafax.

Cei doi frați, Imsath Ahmed Ibrahim și Ilham Ahmed Ibrahim, erau fiii lui Mohamed Ibrahim, un om de afaceri cunoscut pentru activitatea sa din domeniul exportului de condimente. Ibrahim este fondatorul companiei Ishana Exports. Potrivit informațiilor de pe site-ul Ishana Exports, compania este „cel mai mare exportator de condimente din Sri Lanka”.

Citește și: Andrei Caramitru lansează un ultim avertisment: ‘Ne răzbunăm!’

Mohamed Ibrahim face parte din zecile de persoane arestate în urma atacurilor de duminică. Autoritățile nu au anunțat momentan care sunt acuzațiile care i se aduc acestuia.

Ministrul Apărării din Sri Lanka, Ruwan Wijewardene, a declarat miercuri că cei responsabili de atacuri erau persoane educate și proveneau din familii cu o situație economică foarte bună.

Citește și: Ieșire-fulger a lui Rareș Bogdan: ‘Lăsați-vă de manipulări’

Cel puțin 359 persoane au murit în urma atacurilor teroriste care au vizat cinci hoteluri și trei biserici din oraşele Colombo, Negombo şi Batticaloa, au informat miercuri autoritățile.

Rețeaua extremistă Stat Islamic (ISIS) a revendicat atacurile teroriste din Sri Lanka. Atentatul a fost revendicat printr-un anunț postat pe site-ul agenției AMAQ, afiliată rețelei Stat Islamic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.