Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat salariul lui Gigi Becali: Ce leafă are milionarul

fanatik.ro
gigi becali

Credeaţi că milionarii nu au salariu? Ei bine, v-aţi înşelat. Cel puţin în privinţa lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera chiar are salariu.

Lichidatorul fermelor Avicola a împărţit toate salariile restante înainte de Paşte, după vânzarea mai multor active din patrimoniu. Potrivit unui anunţ al Management Reorganizare Lichidare, pe 28 şi 29 aprilie, peste 260 de foşti salariaţi ai firmei familiei lui Gigi Becali au fost chemaţi la sediul din Târgu Frumos pentru a ridica salarii restante în cuantum de peste 1,5 milioane lei. Printre salariaţii care aveau de recuperat bani de la Avicola s-a numărat inclusiv patronul Gigi Becali, nepotul lui Hristu şi alţi doi membri, anunţă ziaruldeiasi.

Ultima escrocherie de pe Facebook: Ce riști dacă ți se întâmplă asta

Astfel, latifundiarul bucureştean şi patronul clubului Steaua a recuperat suma de 9.737 lei ca salariu, însă mai are şi o creanţă de peste 25 milioane lei, sumă pe care omul de afaceri susţine că a împrumutat-o societăţii ieşene în 2010. De cealaltă parte, Hristu Becali deţine cea mai mare creanţă salarială dintre toţi cei 262 de foşti salariaţi ai Avicola, respectiv 28.601 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.