Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat salariul șefului de la Moldovagaz, Vadim Ceban

stiri.md
vadim ceban

Președintele Consiliului de Administrație al Moldovagaz, Vadim Ceban, întrebat de câteva ori care este salariul pe care îl ridică lunar, a tot ignorat întrebarea.

Totuși, salariul acestuia a fost făcut public de către colegii de la Ziarul de Gardă, transmite presa din Republica Moldova.

Astfel, potrivit sursei citate, Vadim Ceban a primit în 2021 un salariu lunar de circa 150 de mii de lei.

La sfârșitul lunii ianuarie, Ceban a fost întrebat dacă salariul său depășește suma de 250 000 de lei. Oficialul s-a arătat deranjat de interesul jurnaliștilor și a refuzat să răspundă la întrebarea pe care a primit-o și anterior.

„Este informație confidențială. Nu cred că este subiect de discuție și o întrebare la care eu trebuie să răspund. Este mult mai mic”, s-a arătat nemulțumit șeful Moldovagaz, scrie Realitatea.md.

„Salariul meu este adecvat acelor funcții și atribuții pe care le exercit în cadrul SA Moldovagaz ca președinte al Consiliului de administrație. Ce ține de remunerarea membrilor Consiliului de administrație și membrilor Consiliului de observatori informația este confidențială. Luând în calcul responsabilitățile și funcțiile pe care le îndeplinesc eu consider că merit acest salariu”.

ZdG a aflat că, în 2021, Vadim Ceban a încasat, lunar, circa 150.000 de lei, el având venituri oficiale de circa 1,8 milioane de lei pe parcursul anului trecut.

Conform acelorași informații deținute de ZdG, în 2020, salariul lunar ridicat de președintele Consiliului de Administrație al Moldovagaz a fost și mai mare, de circa 180.000 de lei, pentru un total de 2,2 milioane de lei pe tot parcursul anului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.