Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat! Se înființează un nou minister în Guvernul condus de Mihai Tudose

Inquam Photos / Octav Ganea
sedinta Guvern

În PSD se discută foarte intens despre o schimbare a strcuturii guvernamentale. Unele ministere vor fi comasate, dar apar și ministere noi. Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău a explicat că se ia foarte serios varianta se fie înființat Ministerul Fondurilor Europene, care instituție de sine stătătoare.

”Cred că noi trebuie să avem Ministerul Fondurilor Europene ca Minister de sine stătător, pe care trebuie să-l întărim, un minister de la care există mari așteptări și care trebuie să performeze în anul 2018.

Împreună cu colegii de coaliție vom găsi cele mai bune soluții pentru a avea o guvernare mai pragmatică și cu mai puțină birocrație”, a declarat Niculae Bădălău, la Digi24.

De asemenea, acesta a explicat că vor fi și restructurări în Guvern, viitorul Cabinet urmând să aibă doar 16 sau 17 ministere.

„La ultimele declaraţii ale preşedintelui partidului, Liviu Dragnea, şi ale premierului s-ar dori o nouă arhitectură a Guvernului. Ţinând cont de acest lucru, CEx-ul va lua decizia. Ne dorim un Guvern mai suplu. Probabil, undeva la 16 sau 17 ministere”, a spus Niculae Bădălău.

Bădălău a ținut să dea asigurări că cei de la ALDE nu vor pierde niciun minister la comasare.

”Nu cred că vor pierde nimic, încă sunt discuții informale, dar vom discuta foarte serios cu colegii din coaliție”, a mai precizat președintele executiv al PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.