Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a ajuns la CINCI: Încă un județ introduce purtarea OBLIGATORIE a măștii în aer liber

Twitter
masca protectie

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Braşov a decis, miercuri, ca purtarea măştii de protecţie să fie obligatorie, din 1 august, în pieţe şi târguri, precum şi pe arterele pietonale intens circulate ale localităţilor din judeţ. Vâlcea, Argeș, Prahova și Dâmbovița sunt județele care au introdus primele purtarea obligatorie a măștilor în aer liber.

Astfel, masca va fi obligatorie în toate pieţele agroalimentare permanente şi temporare, târguri de animale sau de produse tradiţionale, precum şi la evenimente de orice natură unde sunt create condiţii de aglomerare de persoane.

Citește și: Să râdem cu Ludovic Orban! Cum s-a contrazis premierul: Nu se închide nimic! După ora 23:00, anumite activități vor fi închise

De asemenea, se instituie obligativitatea purtării măştii în zonele aglomerate şi arterele pietonale intens circulate din localităţi, acestea urmând să fie stabilite de către autorităţile locale.

Singurii care sunt exceptaţi de purtarea măştii sunt copiii cu vârsta sub 5 ani.

Citește și: Critici la adresa Guvernului după anunțarea noilor restricții: Nu să vă rățoiți toată ziua la opoziție fiindcă imaginea cam asta e: o mămăligă care latră

Numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns, la nivelul judeţului Braşov, la 2.933, în ultimele 24 de ore fiind raportate 49 de noi cazuri.

Dintre aceştia, 426 pacienţi sunt internaţi în spitale, 243 de persoane cu test pozitiv au consimţit să se autoizoleze la domiciliu, 537 sunt în carantină la domiciliu.

Citește și: Viorel Cataramă a luat decizia! Va candida la funcţia de primar general al Bucureştiului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.