Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a câștigat MARELE PREMIU la loto 6 din 49: A luat o avere cu numai 8,5 lei! Normal, câștigătorul este din Moldova

salariu

Marele premiu la Loto, în valoare de pest 610.000 de euro a fost câştigat duminică. Biletul câştigător a costat doar 8,50 lei si a fost jucat la o agentie din Tecuci.

"La tragerea Loto 6/49, de astăzi, 2 iunie 2019, s-a câştigat premiul de categoria I, în valoare de 2.898.134,80 lei (peste 610.000 euro). Biletul norocos a fost jucat la agenţia 17-021 din Tecuci, judeţul Galaţi şi a fost completat cu o singură variantă simplă la Loto 6/49 şi cu o variantă la Noroc, preţul biletului fiind de numai 8,50 lei"I, anuntă Loteria Română.

Citește și: IT-iștii îi răspund lui Orban! ‘Mesajele politicienilor pot crea instabilitate într-un domeniu deja ‘afectat puternic de modificările fiscale’ ‘

Acesta este cel de-al doilea câştig de categoria I obţinut în acest an la Loto 6/49.

Ultima dată, premiul de categoria I, la Loto 6/49, a fost câştigat în data de 12.05.2019 şi a fost în valoare de 22.265.937,00 lei.

Conform Regulamentului privind organizarea şi administrarea jocurilor loto, câştigătorul are la dispoziţie 90 de zile începând cu data tragerii pentru a-şi revendica premiul.

Citește și: Ion Cristoiu face un top al politicienilor! ‘Ponta accepta să se întoarcă la PSD sau chiar să devină preşedintele Camerei cu ajutorul PSD devenea el monstrul’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.