Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a dat start înscrierilor la `INVOALIMENT`, oportunitatea cercetătorilor de a revoluționa sistemul alimentar

FDVPDR
INOVALIMENT picnic familie

Târgul Internațional de Invenții și Inovații din domeniul alimentar ”INOVALIMENT”, organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, va avea loc și în acest an, tema fiind ”Soluții inovatoare la provocarea mondială de transformare a sistemului alimentar”.

Evenimentul va ava loc în perioada 21-25 noiembrie, participarea este gratuită, iar aplicațiile pot fi încărcate, până pe 10 noiembrie 2022, pe www.inovaliment.ro, la secțiunea înregistrare proiect.

Pot fi înscrise proiecte de cercetare din categoriile Biotehnologii, Alimente sustenabile, Alimente funcționale, Ingrediente inovatoare, Securitate alimentară, Aplicații tehnologice avansate.

”La fel ca și la edițiile trecute, cele mai valoroase lucrări înscrise vor fi distinse cu diplome de recunoaștere științifică, pentru cele 3 categorii, respectiv Biotehnologii, Inovație și Alimentele Viitorului. De asemenea, va fi acordat, ca în fiecare an, Marele Premiu Inovaliment. Toate lucrările premiate vor fi promovate și evaluate, în vederea transferului tehnologic, deoarece unul dintre obiectivele târgului este acela de a conecta cercetarea științifică cu mediul de business”, a declarat Lăcrămioara Frăsineanu, Manager de Proiect Senatul Științific al FDVDR.

INOVALIMENT reunește sute de specialiști, la singurul târg dedicat cercetării și inovării din domeniul alimentar din România și se adresează tuturor cercetătorilor și specialiștilor din industria alimentară, atât cei din mediul universitar, cât și cei care lucrează în cadrul institutelor și stațiunilor de cercetare din România, dar și din alte țări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.