Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a decis reluarea filmărilor pentru serialul House of Cards peste două săptămâni

house of cards

Filmările pentru serialul „House of Cards” vor fi reluate pe 8 decembrie, după ce producţia show-ului a fost suspendată, în urma acuzaţiilor de hărţuire şi agresiune sexuală lansate la adresa actorului Kevin Spacey, care interpreta rolul principal, informează bbc.com. Pauline Micelli, vicepreşedinte al studioului Media Rights Capital, care produce show-ul, le-a adresat recent un mesaj angajaţilor.

„Ultimele două luni ne-au testat în feluri pe care niciunul dintre noi nu le-ar fi putut anticipa. Ceea ce am învăţat din acest proces este că producţia este mai importantă decât o singură persoană şi nu am putea fi mai mândri de atât să lucrăm cu una dintre cele mai loiale şi talentate echipe de producţie din industrie”, a scris Micelli.

„Speranţa noastră este că întreaga echipă va putea reveni atunci când va fi reluată producţia, dar vrem să ştiţi că vom înţelege dacă unii dintre voi veţi avea nevoie să vă găsiţi altceva de lucru între timp, ceea ce vă va împiedica să vă alăturaţi din nou acestui proiect. Apreciem sincer ceea ce aţi făcut”, a adăugat Pauline Micelli, precizând că scenariştii continuă să lucreze.

La finalul lunii octombrie, actorul Anthony Rapp, cunoscut din serialul „Star Trek: Discovery”, l-a acuzat pe Kevin Spacey că l-a „sedus” când el avea vârsta de 14 ani. El a publicat un mesaj pe reţelele de socializare în care dezvăluia că actorul Kevin Spacey l-a hărţuit sexual la o petrecere care a avut loc în 1986. În aceeaşi zi, Spacey a răspuns cu un mesaj de scuze şi a anunţat că de mai mulţi ani a ales să trăiasca viaţa ca un bărbat homosexual. El a precizat că nu îşi aminteşte incidentul.

De asemenea, actorul mexican Roberto Cavazos şi regizorul american Tony Montana îl acuză pe Kevin Spacey de hărţuire sexuală. La fel şi alţi doi bărbaţi. Ei susţin că actorul i-a atins fără consimţirea lor şi că a avut un comportament nepotrivit. Compania Netflix (NFLX.O) a transmis că este „foarte alarmată” în urma acuzaţiilor aduse lui Spacey şi că sezonul al şaselea al serialului „House of Cards”, în care el joacă rolul principal, va fi şi ultimul. Compania a mai anunţat atunci că producţia celui de-al şaselea sezon a fost oprită „până la noi ordine”.

Netflix a anunţat că încetează colaborarea cu Kevin Spacey, actorul fiind concediat din serialul ”House of Cards”, potrivit companiei producătoare a show-ului, Media Rights Capital. Netflix a decis, de asemenea, să anuleze lansarea filmului „Gore”, produs de Spacey şi în care actorul urma să interpreteze rolul principal. Filmul se afla în postproducţie. Regizorul Ridley Scott şi producătorii dramei „All the Money in the World”, al cărei protagonist era Spacey, au decis să refilmeze lungmetrajul cu Christopher Plummer în rol principal.

International TV Academy a anunţat că îi retrage actorului Kevin Spacey premiul onorific International Emmy Founders, pe care el urma să îl primească la gala din 22 noiembrie. Reprezentanţii teatrului Old Vic din Londra, unde Kevin Spacey a lucrat timp de 11 ani, au transmis că au fost „consternaţi” de acuzaţii. Instituţia veche de 200 de ani i-a îndemnat pe toţi cei care au legătură cu Old Vic să facă dezvăluiri, garantând confidenţialitatea. Ulterior, insituţia teatrală a dezvăluit că a primit 20 de reclamaţii în legătură cu un comportament neadecvat al fostului director artistic.

Mai multe acuzaţii de hărţuire au venit apoi la adresa lui Kevin Spacey, care a anunţat că vrea să urmeze un tratament. Compania care îl reprezenta pe Kevin Spacey, CAA, a încetat colaborarea cu el. Scotland Yard are în desfăşurare două investigaţii în privinţa unor acuzaţii de hărţuire sexuală lansate la adresa lui Kevin Spacey,

Kevin Spacey, născut pe 26 iulie 1959, este un cunoscut actor american de teatru, televiziune şi cinema. Considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale, starul hollywoodian câştigat două premii Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele ”Suspecţi de serviciu/ The Usual Suspects” (1995) şi ”American Beauty” (1999). A jucat în filme precum „Se7en”, „LA Confidential”, K-Pax” şi „The Men Who Stare at Goats”. Din 2013, joacă rolul principal în serialul „House of Cards”, anunţă news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.