Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a descoperit biletul de adio lasat de iubita lui Jim Carrey: Cuvintele sunt SFÂȘIETOARE / FOTO

Jim Carrey

Cetatea filmului din Statele Unite trăieşte o adevărată dramă. Iubita lui Jim Carrey s-a sinucis, iar biletul de adio e de-a dreptul cutremurător.

Citeşte şi: Un primar PSD şi-a dat demisia pentru că...muncește prea mult: A ajuns în spital

Cathriona White, fosta iubita a lui Jim Carrey, a lasat un bilet de adio inainte de a se sinucide, motivandu-si gestul si cerandu-i iertare actorului canadian, potrivit raportului politiei, care scoate la iveala si alte detalii despre tragicul eveniment. In documentele oficiale se arata ca trupul tinerei a fost gasit in pat, fiind inconjurata de pastile si tinand in mana un telefon mobil. Mai mult, White a lasat un bilet de adio si o lunga scrisoare in care, printre altele, si-a expus dorintele. Cele doua documente au fost descoperite pe masa din sufragerie intr-un plic adresat lui Jim Carrey si lui Nicole Montez, asistenta personala a actorului.

Citeşte şi: Accident grav în Iaşi: O şoferiţă a pierdut controlul maşinii şi a făcut şapte victime / VIDEO

„Au trecut trei zile si nu-mi vine sa cred ca nu esti aici cu mine. Pot supravietui cu inima franta si pot sa incerc sa pun piesele la locul lor. As putea, doar ca nu mai am puterea sa o fac de data asta. imi pare rau ca ai simtit ca nu am fost alaturi de tine. Am incercat sa iti dau ceea ce e mai bun din mine“, i-a scris White artistului inainte de a muri. In acelasi bilet, tanara a solicitat ca toate bunurile ce-i apartin sa fie vandute, iar banii rezultati sa fie incredintati familiei sale. Mai mult, White a impachetat mai multe obiecte ce apartineau fostului ei sot, pentru a-i fi inapoiate acestuia. „Nu prea cunosc detalii referitoare la inmormantare sau lucruri de genul acesta. Tu esti familia mea, asa ca orice vei alege va fi in regula“, a mai precizat White in scrisoare. Fosta iubita a lui Jim Carrey si-a incheiat mesajul cerandu-si iertare: „Te rog sa ma ierti. Nu pot trai in aceasta lume.“ Cathriona White a semnat scrisoare cu „Dewdrop“, cel mai probabil un nume de alint pe care i-l daduse artistul, anunţă adevarul.ro.

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.