Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a dus cu concubinul la scăldat și s-a întors fără el: Omul a murit înecat, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

realitatea.net
raul timis inecat apa scafandru salvamari

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, care sâmbătă a mers la scăldat împreună cu partenera sa de viaţă, a murit înecat în apele râului Olt. Poliţiştii din Vâlcea anunţă că au deschis dosar penal pentru a stabili împrejurările decesului.

Poliţia din Vâlcea face verificări cu privire la moartea bărbatului după ce un apel la 112 a anunţat că trupul acestuia poate fi zărit la suprafaţa apei, scrie news.ro.

„Poliţiştii din Băbeni au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană de sex masculin pluteşte pe râul Olt. Din primele verificări efectuate de poliţişti, s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 53 de ani, din localitatea Băbeni, judeţul Vâlcea, ar fi mers la scăldat împreună cu concubina sa, iar în momentul când ar fi intrat în apă, acesta s-ar fi înecat”, informează Poliţia judeţeană Vâlcea.

Trupul neînsufleţit a fost scos din apă de către pompieri, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Primele verificări arată că bărbatul nu prezenta urme vizibile de violenţă pe corp. Verificările au loc în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.