Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a întâmplat din nou: Ursoaică ucisă de o maşină, duminică seara, pe DN1

unilad.co.uk
urs

O ursoaică a murit, duminică seara, lovită de o mașină, pe DN 1, în zona localității Bradu, din județul Sibiu. O echipă a Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor (AJVP) Sibiu este așteptată să ridice cadavrul animalului de pe carosabil, potrivit Poliției Sibiu, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, Luciana Lazăr, a declarat că o ursoaică a fost lovită mortal de un autoturism pe DN1, pe drumul dintre Hula Bradului spre Bradu, pe DN 1, drumul care leagă județele Sibiu și Brașov.

„Autoturismul prezintă daune materiale, nu sunt persoane rănite. AJVP Sibiu trebuie să sosească la fața locului pentru a ridica ursul”, a spus Lazăr.

În zona producerii accidentului, traficul se desfășoară alternativ, sub dirijarea polițiștilor rutieri.

Incidentul s-a produs la o zi după ce un alt urs a fost lovit de o maşină în Hargita. Ursul, care a fost lovit de o mașină sâmbătă, în jurul orei 18.00 și a fost lăsat să agonizeze aproape o zi pe drum, în Harghita, a fost împușcat de vânători. Potrivit autorităților, animalul a fost ridicat de pe carosabil duminică, după 18 ore de la producerea accidentului. Din cauza intervenției defectuoase, ministrul de Interne Marcel Vela a decis să demareze procedura de demitere a prefectului din Harghita. În acest caz a fost deschis și un dosar penal pentru a se stabili dacă cineva se face vinovat de o infracțiune

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.