Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a întâmplat la Ploiești: Meci de handbal pierdut pentru că asistentul medical al clubului s-a prezentat târziu şi fără legitimaţie

Facebook
handbal minge

Echipa de junioare a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Ploieşti a pierdut duminică un meci în faţa unei echipe din Constanţa, fără ca partida să se desfăşoare, din cauză că asistentul medical cu care clubul Primăriei Ploieşti are contract a venit târziu la sala în care urma să aibă loc partida şi nici nu a putut prezenta legitimaţia care să ateste calitatea sa de cadru medical. Clubul anunţă că va renunţa la contractul cu respectivul cadru medical.

Echipa de junioare a CSM Ploieşti, club care aparţine Primăriei, a pierdut duminică, la masa verde, cu scorul de 0-10 în faţa sportivelor de la CSS Constanţa, o partidă contând pentru etapa a 6-a a Seriei C a campionatului de handbal junioare 2, după ce echipa din Ploieşti, care era gazdă, nu a putut asigura asistenţa medicală necesară la astfel de competiţii, scrie news.ro.

Purtătorul de cuvânt al CSM Ploieşti, Daniel Cosarek, a declarat pentru News.ro că asistentul medical cu care clubul are un contract de colaborare şi care trebuia să se prezinte la partida programată la ora 12:00 la Sala Sporturilor Olimpia Ploieşti a ajuns la meci cu un minut întârziere, însă nu a putut prezenta legitimaţia medicală, explicând că o are la spital, la vizat. Acesta nu a putut prezenta nici măcar o fotocopie a legitimaţiei, iar după 10 minute, conform regulamentelor, arbitrii au tranşat meciul la masa verde.

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a declarat că din informaţiile pe care le-a primit, legitimaţia asistentului se află la semnat, de aproximativ 10 zile, la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean, acolo unde acesta lucrează.

Directoarea CSM Ploieşti, Melania Dragomir, a declarat pentru News.ro că asistentul avea un contract de colaborare cu clubul, nefiind angajat al acestuia. Dragomir a precizat că în urma incidentului clubul va renunţa la colaborarea cu respectivul asistent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.