Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'S-a intentat un proces împotriva dumneavoastră' CEO-ul Binance, Changpeng Zhao, a primit citație de la Curtea districtuală din SUA, tocmai în Malta

bm.ge
binance Changpeng Zhao

Tribunalul districtual al Statelor Unite din Washington, DC a emis o citație pentru CEO-ul Binance, Changpeng Zhao, pe 7 iunie, la doar două zile după ce Comisia pentru Valori Mobiliare (SEC) a dat în judecată oficial bursa pentru presupuse operațiuni cu valori mobiliare neînregistrate. Potrivit citației, adresa rezidențială actuală a lui CZ este în insula mediteraneeană Malta.

S-a intentat un proces împotriva dumneavoastră”, se arată în citație.

 

 

Deși detaliile sunt puține în acest moment, citația vizualizată de Cointelegraph nu pare să fi fost marcată ca notificată, iar o solicitare imediată de informații nu a fost anunțată de SEC sau Binance, conform cointelegraph.com.

Zhao nu va trebui neapărat să apară personal; cu toate acestea, este obligat legal să răspundă la citația odată notificată.

Conform documentului, odată ce serviciul are loc, Binance și CEO-ul său vor avea la dispoziție 21 de zile pentru a răspunde. „Dacă nu răspundeți, se va pronunța în mod implicit o hotărâre împotriva dumneavoastră pentru reparația cerută în plângere.”

Citește și Binance încearcă să potolească posibilele tulburări din partea utilizatorilor! Fondurile 'rămân în siguranță' pe fondul încercării SEC de a îngheța activele

Procesul SEC împotriva Binance , făcut public pe 5 iunie, a impus 13 acuzații împotriva schimbului de criptomonede, dintre care majoritatea se refereau la acuzații de vânzări neînregistrate ale produselor și serviciilor sale interne, programul său de pariare în criptomonede și presupusul eșec al companiei de a-și înregistra în mod corespunzător. arme primare și SUA ca schimburi.

Binance contestă acuzațiile SEC. Într-o declarație dată ca răspuns la acțiunea SEC, compania a declarat: „Suntem diferiți de ___”, sugerând că modelul său de afaceri nu era comparabil cu eșecurile anterioare ale schimbului - cum ar fi colapsul FTX.

După cum a raportat recent Cointelegraph , Binance neagă faptul că bursa sa „a sifonat vreodată fondurile consumatorilor” sau „împrumuturi garantate”. De asemenea, compania susține că nu a făcut niciodată „donații mari” candidaților politici și nici nu a făcut „sponsorizări mari” entităților de divertisment și mass-media.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.