Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a întors în Guvernul Orban, pe o funcție de top, liberalul bătut chiar în curtea Palatului Victoria în 2008

Inquam Photos/ Octav Ganea
Ludovic Orban guvern

Premierul Ludovic Orban l-a numit la șefia Secretariatului de stat pentru revoluționari pe liberalul Puiu Nicolae Fesan. Acesta a mai condus structura în timpul guvernării Călin Popescu Tăriceanu.

Spre sfârşitul lui 2007, la conducerea Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor (SSPR) a fost numit Puiu Fesan (PNL), care a sesizat DNA cu privire la mai multe nereguli petrecute la SSPR în perioada când George Costin fusese subsecretar de stat. Imediat, revoluţionarii au pichetat sediul PNL, cerând cu vehemenţă demiterea lui Puiu Fesan. Pe 21 ianuarie 2008, Fesan a fost bătut de un revoluţionar chiar la intrarea în Guvern, dar a refuzat să-şi dea demisia.

În iunie 2008, revoluționarii au protestat din nou la sediul PNL şi în faţa Guvernului, cerând înlocuirea lui Puiu Fesan cu George Costin. Premierul de atunci, Călin Popescu Tăriceanu, a refuzat demiterea secretarului de stat.

La câteva luni după venirea lui Emil Boc în funcţia de prim-ministru (decembrie 2008), Puiu Fesan a fost schimbat cu Emil Cutean la 30 martie 2009.

Fesan s-a 'refugiat' apoi la Sibiu, unde a ocupat funcția de director al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sibiu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.