Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a luat curentul într-un spital chiar în timpul vizitei lui Emmanuel Macron

politico.eu
macron

Clinica Saint-Louis din Ganges a avut o pană de curent în timpul vizitei președintelui Emmanule Macron în regiune, relatează ziarul Midi-Libre. CGT Energies a reclamat două pene de curent la aeroportul din Montpellier și într-un colegiu din Herault.

În timpul vizitei lui Emmanuel Macron în regiunea Hérault, joi, clinica Saint-Louis din Ganges a suferit o pană de curent, relatează ziarul Midi-Libre, citat de TF1. CGT Energies a reclamat două pene de curent la aeroportul din Montpellier și într-un colegiu din Herault, unde președintele se afla în vizită, scrie mediafax.ro.

„În momentul întreruperii curentului, la ora 11.30, aveam cinci operații chirurgicale în desfășurare. Actul de răutate este total inacceptabil și nedemn”, denunță președintele grupului Cap Santé, Lamine Gharbi.

Situat în apropierea școlii, spitalul a rămas fără electricitate timp de 13 secunde, timp în care un generator de urgență a preluat controlul.

„În sala de resuscitare se aflau și pacienți. Echipamentul dedicat a fost, de asemenea, întrerupt. A existat în mod clar un pericol pentru viața pacienților noștri”, a continuat președintele grupului Cap Santé.

Clinica a depus o plângere împotriva celor care ar fi fost în spatele acestui act, despre care se crede că a fost unul „răuvoitor”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.