Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a mai SPULBERAT un mit despre monstrul din Caracal: Precizări OFICIALE făcute de autoritățile din Italia despre Gheorghe Dincă

gazetanoua
Gheorghe Dinca

Radu Tudor a prezentat, la Antena 3 mesajul pe care l-a transmis poliţia italiană referitor la activitatea lui Gheorghe Dincă din ţara lor.

Autorităţile au transmis pe această cale că NU EXISTA informaţii sau date despre Dincă în vreo bază din Italia. „Am contactat poliţia italiană şi, din surse oficiale din poliţia din Italia, nu există niciun fel de informaţii sau date despre Gherghe Dincă în vreo bază de date în Italia”, a spus Radu Tudor. De asemenea, toate datele de intrare sau de ieşire ale criminalului de la Caracal, din Italia au fost şterse.

Citește și: S-a mișcat pământul: cutremur, miercuri dimineața, în Vrancea

Mama Luizei Melencu a izbucnit în lacrimi, în direct

Mama şi bunicul Luizei Melencu au fost prezenți în platoul Acces Direct, acolo unde au vizionat imagini nemaivăzute cu adolescenta, înainte de a fi răpită de Gheorghe Dincă. În platou au fost difuzate imagini cu Luiza Melencu la majorat. La petrecerea ei, Luiza a radiat de fericire în preajma părinţilor, rudelor şi prietenilor. Adolescenta a afişat un zâmbet larg pe faţă, semn că se bucura de moment. Alături de Luiza era şi mama ei. Cele două au cântat şi au dansat împreună. Luiza a fost strânsă în braţe şi pupată de mama ei, care părea extrem de mândră de fiica sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.