Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a marcat in meciul Dragnea vs. Sova 0 - 1

Mai tot social-democratul stie ca razboiul din sanul PSD se da intre presedintele executiv Liviu Dragnea si senatorul Dan Sova. Miza: Cand si cum va fi organizat Comngresul extraordinar de alegeri al PSD.

Liviu Dragnea le transmitea ieri jurnalistilor pe surse faptul ca e pe mana cu premierul si ca un congres se va face rapid pentru a stinge orice fel de revolta in partid dupa pierderea alegerilor si pentru mentinerea in bune conditiuni a guvernarii.

Facem precizarea ca in momentul in care Liviu Dragnea lansa informatiile premierul nu ajunsese inca in tara din Dubai.

Replica a venit imediat din partea lui Dan Sova si a altor vicepresedinti ai partidului care se aratau sceptici cu o astfel de miscarea rapida si erau de parere ca un congres ar trebui facut in liniste dupa Anul Nou, iar intre timp sa se faca analize cu motivele care au stat la baza dureroasei infrageri de la prezidentiale - al II-lea rand de prezidentiale in care actualul vicepremier si ministru al Dezvoltarii a avut atributii decisive.

Momentul adevarului a sosit abia azi - In sedinta Grupului PSD de la Camera Deputatilor premierul Victor Ponta a anuntat ca e favorabil unui Congres extraordinar al partidului undeva in primavara lui 2015 si ca pana atunci mentinerea si primenirea guvernarii e adevaratul comndament.

In PSD se da o adevarata batalie intre grupurl celor care au pierdut alegerile si care ar dori sa se mentina la putere sprijinindu-se pe pozitiile din Executiv si Legislativ si cei care le cer primilor sa isi asume rusinoasa infrangere si sa se dea la o parte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.