Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a răzgândit: Novak Djokovici a declarat că este posibil să joace la ediţia 2020 a US Open

www.agerpres.ro
Novak Djokovic

Liderul ATP, sârbul Novak Djokovici, a declarat că este posibil să joace la ediţia 2020 a US Open, după ce organizatorii au mai relaxat măsurile sanitare pe care le aveau în vedere din cauza pandemiei de coronavirus, informează lesoir.be, potrivit news.ro.

"Mi-ar plăcea să merg", a spus el, într-un interviu acordat Tennis Channel.

"Se pare că lucrurile vor evolua şi că măsurile de securitate vor fi mai puţin stricte. Aşa că o să aştept un pic şi să văd cum merge. În acest moment, nu pot spune da sau nu", a precizat tenismenul.

Federaţia americană a relaxat măsurile sanitare în urma criticilor jucătorilor.

Ludovic Orban anunţă alocarea unor 'sume fără precedent' pentru sectorul de investiţii şi infrastructură, din mijlocul autostrăzii Comarnic-Braşov

"Sunt sigur că ATP şi USTA fac tot posibilul", a declarat Djokovici pentru Eurosport.

"La final, nu noi, jucătorii, decidem şi va trebui să ne adaptăm la ceea ce ni se oferă. Mă bucur să aud că în sfârşit putem veni cu mai multe persoane din staff-ul nostru. Dar dacă este una, este una, dacă sunt două, sunt două, dacă sunt trei, sunt trei. Trebuie să ne adaptăm. Suntem recunoscători că avem oportunitatea de a juca aceste turnee, în special de grand slam, care sunt sacre în istoria sportului nostru", a adăugat sârbul, care are 17 titluri de grand slam în palmares.

Mai mulţi jucători, printre care Novak Djokovici, Rafael Nadal, Nick Kyrgios şi Simona Halep, şi-au exprimat îndoielile cu privire la participarea la competiţia din acest an, programată între 31 august şi 13 septembrie. Liderul ATP, Novak Djokovici a spus că protocoalele sanitare propuse sunt "extreme", părere împărtăşită şi de Simona Halep, care intenţionează să nu participe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.