Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a supărat Iliescu?! Fostul preşedinte nu a participat la prima şedinţă a conducerii PSD din 2015

ponta iliescu

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu a participat la prima sedinta a BPN a PSD din 2015, dupa ce nu a luat parte nici la ultima reuniune a CExN de la sfârsitul anului trecut, unde au fost validati noii membri ai Guvernului Ponta 4.

Presedintele de onoare al PSD a evitat sa mai participe la reuniunile publice ale partidului dupa ce, la sedinta CExN convocata dupa esecul de la alegerile prezidentiale, vicepresedintele Ioan Rus a spus ca PSD este etichetat drept un partid "comunist".
Ulterior, Victor Ponta a precizat public, potrivit Mediafax, ca PSD a pierdut alegerile prezidentiale pentru ca a fost perceput ca fiind un partid al baronilor locali, aparator al coruptilor, care este etichetat drept "comunist".
La acel moment, deputatul Sebastian Ghita i-a solicitat lui Iliescu sa faca un pas în spate si sa nu mai apara public lânga liderii PSD. Ulterior, Ghita a demisionat din PSD.
Iliescu a raspuns acestor acuze printr-o scrisoare deschisa postata pe blogul sau, în care arata ca PSD nu poate fi condus ca o corporatie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.