Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a terminat epoca smartphone-urilor ieftine

Pixabay
aplicatii smartphone

Smartphone-ul trebuia să devină un teren de testare pentru modemurile 5G ale Apple.

De obicei, Apple își actualizează modelul iPhone SE la fiecare doi ani. Deoarece ultimul model din linie a fost prezentat în martie 2022 , succesorul său ar fi trebuit să fie lansat în 2024. Cu toate acestea, nu pare să fie disponibil, ca și alte iPhone-uri la prețuri accesibile.

La sfârșitul lunii decembrie, Ming-Chi Kuo  a raportat deja că Apple a amânat sau chiar a anulat lansarea potențialului iPhone SE 4 din cauza cererii scăzute pentru modelele de smartphone-uri cu buget redus ale companiei. Acum, The Insider spune că este vorba încă despre anularea lansării, relateaza Adevarul.

Se crede că Apple ar fi luat această decizie din cauza performanțelor mai mici decât cele așteptate, ale propriului modem 5G. În primul rând, ar trebui să fie testate pe iPhone SE, iar apoi, dacă totul merge fără probleme, să fie introduse pe iPhone 16. Dar, din moment ce smartphone-ul nu va fi lansat, este probabil ca iPhone 16 să fie echipat în continuare cu un cip wireless de la Qualcomm.

Un alt motiv pentru care iPhone SE nu mai este relevant pentru Apple este scăderea cererii pentru modele de iPhone mai puțin costisitoare. Cifrele arată că utilizatorii sunt interesați doar de modelele Pro de  iPhone-uri, care au toate caracteristicile principale.

Ce ne va prezenta Apple la  începutul lui 2023

Potrivit  analistului  și editorului Bloomberg Mark Gurman, prima prezentare Apple a noului an va avea loc în martie, când se va lansa noul MacBook Pro cu modele de 14 și 16 inchi și, eventual, un MacBook Air de 15,5 inchi.

În același timp, Gurman asigură că nu ar trebui să se aștepte cineva la inovații majore în noua generație de MacBook Pro, cu excepția unei noi platforme de calcul și, eventual, a memoriei RAM mai rapide. Modificările de design vor fi, de asemenea, minime - laptopurile au fost actualizate destul de recent.

De asemenea, se știe că Apple continuă să lucreze la iMac-ul de 24 de inchi cu sistemul M3 de cip. Dar va fi lansat în toamnă împreună cu noile iPhone-uri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.