Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-au aflat șansele ca Steaua sa ia campionatul, la TAS: Anunțul făcut de la Ligă

www.gsp.ro
suporteri Steaua

Scandalul dintre Steaua şi Viitorul trece la un alt nivel. Roş-albaştrii merg la TAS pentru a lua titlul, dar Liga Profesionistă de Fotbal anunţă că bucureştenii nu au nicio şansă. Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a spus că nu crede că TAS mai poate schimba campioana României, anunţă gsp.ro.

Citeşte şi: SCENARIU - BOMBĂ pentru deciderea campioanei: 'Putem avea un meci de departajare'

"Iată că jurnaliştii din şcoala veche a presei sportive pot fi, în continuare, obiectivi în editorialele publicate. Mă bucur că domnul Ioaniţoaia a făcut lumină în privinţa rolului FRF în materia modificării regulamentelor sportive, arătând că acest for este SINGURUL competent să elaboreze şi să modifice ROAF-ul (n.r. Regulamentul de organizare a activității fotbalistice).

Citește și: Anunț înspăimântător al Phenian-ului: Coreea de Nord AMENINȚĂ Statele Unite cu atacul nuclear

Se pare că domnul Burleanu îşi aminteşte că este Preşedintele Comitetului Executiv numai când este «de pescuit» ceva reclamă, dar în momentele delicate, în care ar trebui să îşi asume acest rol, face un pas în spate şi arată cu degetul spre alţii. Cât despre play-off-ul de anul acesta, unul extrem de disputat, iată că sistemul competiţional actual îşi arată rezultatele în privinţa echilibrului concurenţial chiar până în ultima etapă. Viitorul este campioana României şi sunt convins că TAS, dacă se va ajunge până acolo, nu va modifica clasamentul final al play-off-ului", a fost reacția lui Justin Ștefan, conform sursei citate.

Citește și: Gigi Becali s-a dezlănțuit: A dat afară trei jucători de la Steaua

Mai mult, juristul a vorbit și la Sport.ro și a anunțat că Steaua nu are nicio șansă la TAS. "Viitorul este echipa campioana pentru sezonul 2016-2017. Nu as vrea sa comentez pozitia celor de la Steaua, e vorba despre interesul clubului, fiecare si-l apara. Regulamentul e clar, din punctul nostru de vedere. Trebuie privit in integralitatea lui. Avem precedentele, cazul CSMS Iasi - CSU, de asemenea cazul Clinceni - CS Balotesti din Seria a 3-a a Ligii a 3-a.

Citește și: Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, face topless / FOTO HOT

Cred ca Steaua nu are nicio sansa la TAS. Criteriile de departajare au fost asumate si acceptate de toata lumea. Plastic, poti sa spui ca e vorba de un clasament pentru campionatul regular, apoi doua noi pentru play-off si play-out. Sunt doua faze distincte ale competitiei, play-off-ul si play-out-ul sunt faza a doua a competitiei", a spus Stefan la Sport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.