Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-au aliniat planetele în PSD. Dragnea și-a securizat organizațiile (surse)

Liviu Dragnea nu va fi premier PSD. Va conduce, in schimb, partidul. Stiripesurse.ro va prezinta scenariul unei tabere din PSD formata din mai multe organizatii judetene in situatia in care Victor Ponta castiga alegerile prezidentiale.

Trei luni de zile va conduce Liviu Dragnea PSD-ul, dupa alegerile prezidentiale, pana in februarie 2015, cand va avea loc Congresul PSD. In acest context, spun surse din partid, el are cele mai mari sanse sa ajunga presedinte.

Interesanta este tendinta organizatiilor sa creada ca Victor Ponta, daca va ajunge presedinte, nu se va implica in alegerile din PSD. Si daca nu o va face, nu exista riscul ca o parte din partid sa se rupa, spun sursele citate.

“Partidul nu se va rupe. Victor Ponta, daca ajunge presedinte, nu prea mai are influenta, asa ca raman aici presedintele executiv si parlamentarii. Ponta nu are prea multi oameni in jurului lui. Gruparea lui e si a lui Dragnea. Viitorul presedinte al partidului cred ca e Dragnea, si mai cred ca daca Dragnea va fi presedinte nu va fi si premier, Dragnea urmand sa reformeze partidului, iar altul sa preia Guvernul”, ne-a declarat un sef judetean al PSD.

Surse din partid spun ca nu vad pe altcineva sa intre in cursa pentru sefia partidului in ultimul moment.

“E foarte important ca sefii de organizatii nu sunt impotriva lui Dragnea, sa-l aleaga pe altul doar ca sa se razbune pe Dragnea. Dragnea nu este ca altii, sa nu le ajungi la nas, el te asculta”, ne-au declarat surse din conducerea PSD.

Citeste si:

Dragnea a descălecat în PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.