Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-au pus în vânzare biletele pentru întâlnirea de Cupa Davis România – Maroc: Cel mai ieftin tichet – 40 de lei, cel mai scump – 70 de lei

antena3.ro
tenis

Biletele pentru întâlnirea de Cupa Davis România – Maroc, care va avea loc la 7 şi 8 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, au fost puse în vânzare. Tichetele, care pot fi achiziţionate pe site-ul bilete.ro, au următoarele preţuri: 70 lei (inel 1), 50 lei (inel 2) şi 40 lei (inel 3).

Potrivit frt.ro, pe o comandă pot fi achiziţionate cel mult patru bilete pentru fiecare din cele două zile. Copiii preşcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând acelaşi loc cu persoanele majore care îi însoţesc, deţinătoare a unui bilet valabil. Întâlnirea dintre România şi Maroc, meci din turul al doilea al Grupei a II-a a Cupei Davis, Zona Europa/Africa, se va desfăşura în perioada 7-8 aprilie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (7 aprilie), urmând ca duminică (8 aprilie) să se dispute meciul de dublu şi celelalte două meciuri de simplu, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.